Ένα site γεννιέται…

Ακόμη δεν το πιστεύω πως τελικά τα κατάφερα. Η ώρα είναι 12.25 (τη νύχτα φυσικά), η ημερομηνία είναι 4 Δεκεμβρίου 2014 και αυτή τη στιγμή, πατώντας τα πλήκτρα του φορητού μου υπολογιστή, κάνω πράξη κάτι που ήθελα μήνες. Welcome to maternity θα μου πείτε οι πιο έμπειρες. Τώρα πια έχεις ένα παιδί κυρία μου, ποιος σου είπε ότι όταν σκέφτεσαι ή σχεδιάζεις κάτι θα το πραγματοποιείς κιόλας;
Να συστηθώ πρώτα. Είμαι 35 ετών (κλεισμένα προ ολίγων ημερών, γι’ αυτό ας μην το κάνουμε περαιτέρω θέμα), ζω στην Αθήνα και μέχρι πρόσφατα προσδιοριζόμουν ως δημοσιογράφος. Εδώ και 15 σχεδόν μήνες όμως μου έχει συμβεί κάτι καταπληκτικό: Έγινα και μητέρα. Ναι, ναι. Μιλάμε για ολική επαναφορά. Reboot και restart. Αναστροφή και επανεκκίνηση. Θα μπορούσα να μιλάω όλη μέρα γι’ αυτό, αν -εργαζόμενη μητέρα βλέπεις- είχα το χρόνο να μιλάω γι’ αυτό όσο θα ήθελα.
Μητέρα και δημοσιογράφος λοιπόν. Αποφάσισα λοιπόν να συνδυάσω τις δύο αυτές ιδιότητες για να γράψω γι΄αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον μου τον τελευταίο καιρό: την κόρη μου.
Μην τρομάζετε. Όχι, όχι δεν θα σας πρήξω για το πόσο πανέμορφη, πανέξυπνη και καλή είναι. Είμαι σίγουρη ότι τα ίδια λέτε κι εσείς για τα δικά σας παιδιά (το πιστεύω ότι είναι αλλά όχι τόσο όσο η δική μου). Εδώ θα γράψω για όλα αυτά τα απίθανα και μοναδικά (τα οποία πάω στοίχημα ότι καμία άλλη γυναίκα στον κόσμο πλην εμού δεν βίωσε ποτέ… ούτε και θα βιώσει στο μέλλον) που συνοδεύουν τη μητρότητα. Για να μην πελαγώνω/ ενθουσιάζομαι/ προβληματίζομαι/ υπερηφανεύομαι μόνη μου. Γιατί η μητρότητα είναι μια υπερβολικά όμορφη διαδρομή για να την κάνει κανείς μόνος του.

Όποτε λοιπόν τα καθήκοντά μου ως εργαζόμενης μητέρας μου επιτρέπουν, υπόσχομαι να ξεκλέβω χρόνο από τον ούτως ή άλλως λιγοστό ύπνο και να καταθέτω αυτά τα υπέροχα και ξεχωριστά μου συμβαίνουν/ ακούω/ διαβάζω / μαθαίνω και τα οποία έχουν να κάνουν με τη μητρότητα σε αυτήν εδώ την ιστοσελίδα.

Το Missmommypenny είναι το δεύτερο παιδί μου. Τώρα που το καλοσκέφτομαι βέβαια, είναι το τρίτο αφού είμαι και ανάδοχη μητέρα του Πρινς, ενός πανέμορφου αγοριού από την Γκάνα. Γεγονός που με κάνει πολύτεκνη… Ουφ αγχώθηκα τώρα. Anyway, ξεκινάμε και βλέπουμε.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s