15 σημάδια που δείχνουν ότι χρειάζεσαι ύπνο

142d84dbafca63c88b15fe137b6406ac

Αυτό που λένε, πως η ανθρώπινη φύση με τίποτα δεν ικανοποιείται, κι ότι αυτό που δεν έχει επιθυμεί, είναι τελικά μεγάλη αλήθεια. Εγώ, ας πούμε, εδώ κι ενάμιση χρόνο ό,τι και να μου χαρίσεις, ένα πράγμα μόνο θα ζητάω: λίγο (περισσότερο) ύπνο. Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμη θα γκρινιάζω ότι δεν κοιμάμαι αρκετά. Αυτό που ξέρω πάντως σίγουρα είναι ότι ακόμη και στον ύπνο μου, ονειρεύομαι ότι κοιμάμαι.

Αν τα παρακάτω 15 (βασισμένα σε απολύτως πραγματικά γεγονότα) σημάδια σού είναι οικεία, join the club. Έχεις πολλές πιθανότητες να γίνουμε πολλοί καλοί φίλου.

1. Παίρνεις τηλέφωνο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να μάθεις το ποσό της επιδότησής σου σε όταν επιτέλους συνδέεσαι με τον υπάλληλο του λες χωρίς κανέναν δισταγμό: «Ναι γεια σας, μια παραγγελία θα ήθελα να κάνω».

2. Απέχεις ελάχιστα από το να κοιμηθείς οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Ακόμη και η ηχογραφημένη φωνή στο μετρό που σε ενημερώνει ποια είναι η επόμενη στάση ηχεί στα αυτιά σου σαν γλυκό νανούρισμα.

3. Έρχεται επιτέλους η μητέρα σου ή η πεθερά σου στο σπίτι για να κρατήσει το παιδί προσφέροντας σε εσένα και τον άνδρα σου τη μοναδική ευκαιρία να πάτε σινεμά, θέατρο, για φαγητό ή ποτό και η πρώτη του σκέψη είναι να κλείσετε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και να… κοιμηθείτε σαν άνθρωποι.

4. Ο οργανισμός σου έχει εκπαιδευτεί στο να αναγνωρίζει ακόμη και το πιο δυνατό καφεϊνούχο ρόφημα σαν καταπραϋντικό.

5. Είσαι ικανή να διαλογίζεσαι επί ώρα, φτιάχνοντας ακόμη και λίστα με τα υπέρ και τα κατά, αν έχεις ή όχι την απαιτούμενη δύναμη για να κάνεις ένα ντους (και συνήθως δεν την έχεις).

6. Βγαίνεις αναμαλλιασμένη και βιαστική από το σπίτι έχοντας καθυστερήσει για ακόμη μια ημέρα για τη δουλειά και μόνο όταν βάζεις μπροστά το αυτοκίνητο αισθάνεσαι στις πατούσες σου την άγνωστη αίσθηση του κρύου μετάλλου (συμπλέκτης) στα δάχτυλα των ποδιών σου. Και τότε συνειδητοποιείς ότι φοράς ακόμη τις παντόφλες.

7. Αν δεν είχες κινητό δεν θα είχες ιδέα ποια ημέρα της εβδομάδας είναι.

8. Στο δίλλημα ύπνος ή κομμωτήριο, ύπνος ή σεξ, ύπνος ή φαγητό, ύπνος ή έξοδος με τα κορίτσια, ύπνος ή σοκολατίνα, απαντάς «ύπνος». Χωρίς δεύτερη σκέψη.

9. Κάθε φορά που κοιμίζεις το παιδί σου, συνήθως εσύ είσαι που κοιμάσαι πρώτη. Είτε πρόκειται για μεσημέρι, είτε για βράδυ.

10. Παραλίγο να πλύνεις τα δόντια σου με την κρέμα ημέρας αντί για την οδοντόκρεμα.

11. Έβαλες το δημητριακά πίσω στο ψυγείο και το γάλα πίσω στο ντουλάπι με τα τρόφιμα.

12. Αν και κάθε μήνα υπόσχεσαι στον εαυτό σου ότι θα ξυπνάς δέκα λεπτά νωρίτερα το πρωί για να κάνεις μερικούς κοιλιακούς και διατάσεις, έχεις να γυμναστείς από τότε που ακόμη οι βάτες ήταν ακόμη στη μόδα. Και πώς να το κάνεις δηλαδή και μόνο στη σκέψη της άσκησης ακούς μέσα σου τους μυς σου να κλαίνε.

13. Την τελευταία φορά που πήγες να συστηθείς σε κάποιον, έκανες σαρδάμ στο όνομά σου.

14. Στο σουπερμάρκετ, πήγες να πληρώσεις με το δίπλωμα οδήγησης αντί για την χρεωστική σου κάρτα.

15. Το παιδί σου επέμενε να φάει για πρωινό μπισκότα και εσύ ήσουν υπερβολικά εξαντλημένη για να αρνηθείς.

1340052399963_7049796

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s