Σιγά μην μας χωρίσει ο θάνατος…

O Σταν Μπίτον έχασε τη γυναίκα του Ρούμπι το 2003. Από τότε ο δικό του θησαυρός ήταν ένα ηχογραφημένο μήνυμα στο τηλέφωνό τους με τη φωνή της. Μιλάμε για τέτοιον θησαυρό που από τότε αρνείται να αλλάξει τηλεφωνική εταιρεία από φόβο μήπως το χάσει. Ήταν, βλέπεις ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούσε να ακούει ακόμη στον χώρο τον ήχο της φωνής της.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, εξαιτίας μια αναβάθμισης, το μήνυμα χάθηκε, γεγονός που καταρράκωσε τον 68χρονο Βρετανό. Απογοητευμένος αλλά και απίστευτα θυμωμένος επικοινώνησε με την εταιρεία Virgin Media για να δει αν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι. Χρειάστηκαν τρεις ημέρες και 11 μηχανικοί – αλλά έκαναν.

Το βίντεο δείχνει την αντίδραση του Μπίτον μόλις μαθαίνει τα καλά νέα αλλά και όταν «ξανασμίγει» τελικά με τη γυναίκα του.

«Είναι ένας υπέροχος, υπέροχος ήχος που νόμιζα ότι είχε χάσει για πάντα», λέει δακρυσμένος.

Γαμώτο, τι υπέροχο ζευγάρι πρέπει να ήταν αυτό. Πόσο χαρούμενα πρέπει να νιώθουν τα παιδιά τους που τα μεγάλωσαν τόσο αγαπημένοι γονείς. Τι πανέμορφη «σχέση» που εξακολουθούν να έχουν ακόμη και τώρα. Και δυστυχώς πολύ πιο «ζωντανή» από πολλών ζευγαριών που ξέρω.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s