Κάν’ το όπως ο Μπέκαμ

Θα παραμείνει ένα από τα μεγαλύτερα ανεξήγητα της ζωής. Και δεν είναι ιδέα μου γιατί το έχω συζητήσει με δεκάδες. Όταν μια γυναίκα αποκαλύπτει σε έναν άνδρα, με τον οποίο υπάρχει μια στοιχειώδης έστω ερωτική έλξη, ότι είναι μητέρα, αυτομάτως τα ερωτικά ντεσιμπέλ πέφτουν. Και το εντελώς συμβαίνει όταν ένας άνδρας αποκαλύπτει κάτι ανάλογο σε μια γυναίκα.

Από τότε που μπορώ να θυμηθώ, θεωρούσα υπέρμετρα σέξι τη σκηνή ενός άνδρα να περπατάει στο δρόμο/ να παίζει στο πάρκο/ να ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ με το μικρό παιδί του. Όσο πιο μικρό, τόσο πιο σέξι. Κι αν είναι και λίγο πιο καμένος από το κανονικό, όπως αυτός ο πατέρας που χτυπάει τατουάζ τις ζωγραφιές του γιου του, ακόμη καλύτερα.

Και ξέρω πως δεν είμαι η μόνη. Άλλωστε το είχε καταλάβει και ο Χιού Γκραντ στο About a boy και το εκμεταλλευόταν δεόντως: Άνδρας + παιδί= γκομενοπαγίδα.

Ακόμη πιο σέξι όμως είναι ακούς πατεράδες να μιλούν για τα παιδιά τους. Όπως πρόσφατα που άκουγα τη συνέντευξη του Μπέκαμ να μιλάει για την κόρη του που τον είπε «γεματούλη» αλλά και για το γεγονός ότι τώρα που δεν παίζει μπάλα έχει γίνει κανονικός ταξιτζής των παιδιών του τα οποία τα πάει και τα φέρνει σε σχολεία και δραστηριότητες. Θα μου πεις, ok, χρειάζεται να κάνει ένα τσούρμο παιδιά ο Μπέκαμ ή ο Μπραντ Πιτ για να είναι σέξι; Όχι βέβαια.

Πολλοί όμως χρειάζονται (κακία). Βασικά δεν χρειάζεται καν να είναι δικό σου το παιδί για να είσαι σέξι. Γι’ αυτό αγαπημένε μου άνδρα αναγνώστη, αν δεν έχεις σχέση και θέλεις να αποκτήσεις, όταν βρεθείς ανάμεσα σε μια μεγάλη παρέα που τυχαίνει να περιλαμβάνει και παιδιά, ασχολήσου λίγο μαζί τους. Παίξε, συζήτησε μαζί τους, άκουσέ τα. Ποιος ξέρει; Μπορεί εκεί δίπλα να βρίσκεται μια γυναίκα που θα ονειρεύεται να βρει τον πατέρα των δικών της παιδιών και όλως τυχαίως θα σε ακούσει.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s