Η καλύτερη προ-γαμήλια φωτογραφία που έχω δει ποτέ

55aff2041500002d00173ee9
Η Jamie Riddell ζει στο Οντάριο του Καναδά. Παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο και το τελευταίο πρωινό της ως ανύπαντρη αποφάσισε να το περάσει μαζί με τις τρεις καλύτερες φίλες. Έφτιαξαν τα μαλλιά της, βάφτηκαν, άκουσαν μουσική και κάποια στιγμή χρειάστηκε να θηλάσουν τα παιδιά τους που έχουν γεννηθεί με διαφορά λίγων μηνών μεταξύ τους. [Πόσο υπέροχο είναι η/οι κολλητή-τές σου να είναι στην ίδια / τέτοια φάση μαζί σου;;].

Η φωτογράφος Lindsay Palmer από τη μεριά της δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί ποτέ για να πατήσει το κουμπί στη μηχανή της. Οι τέσσερις φίλες, θηλάζοντας η μία δίπλα στην άλλη τα παιδιά τους έδωσαν ένα φανταστικό ενσταντανέ που καμία σχέση δεν έχει με τις στημένες, βαρετές και πέρα για πέρα αδιάφορες πόζες που παίρνουν οι περισσότερες νύφες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το γάμο και οι οποίες μετά στοιχειώνουν τα γαμήλια άλμπουμ (και τον ύπνο όσων αναγκαζόμαστε να τις βλέπουμε και να υποκρινόμαστε πόσο υπέροχες είναι).

via

55b01bda1500007600173f7e
Υ.Γ. Η Έλενα σταμάτησε να θηλάζει μόνη της πριν τέσσερις μήνες. Σήμερα που με είδε να αλλάζω και της είπα «Θυμάσαι που πριν λίγο καιρό έπινες γαλατάκι από εδώ» με κοίταξε απορημένη και το έβαλε στα πόδια. Αν μη τι άλλο, αυτό το παιδί ξέρει να αναγνωρίζει ενάμιση χρόνο θυσιών.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s