Είθε η Δύναμη να είναι μαζί τους

Το παραδέχομαι κι ας με κοιτούν οι περισσότεροι σαν κουκουβάγιες: εγώ αυτήν την υστερία με το Star Wars δεν την καταλαβαίνω. Μια φορά που προσπάθησα να δω μια ταινία της σειράς βαρέθηκα αφόρητα, έπιασα την κουβέντα μέσα στο σινεμά και βγαίνοντας δεν θυμόμουν απολύτως τίποτα, πέρα από μερικά σπαθιά που φώτιζαν λίγο παραπάνω από τα σπαθιά του Braveheart. Επίσης, σιχαίνομαι τα σπαθιά.

Από Δύναμη όμως καταλαβαίνω πολλά. Και ιδιαίτερα αυτές τις μέρες το μυαλό μου και η καρδιά μου γυρίζουν στα παιδικά νοσοκομεία. Εκεί που πρέπει να έχεις πολλή Δύναμη για να μην αρχίζεις να μιξοκλαίς αντικρίζοντας παιδιά που περνούν απίστευτες δυσκολίες και παρόλα αυτά δεν το βάζουν κάτω. Και πολύ περισσότερο -γιατί τα παιδιά έχουν αυτό το μαγικό χάρισμα να ξεχνούν τα πάντα με το παιχνίδι- αντικρίζοντας τους γονείς τους που καταπίνουν την όποια στεναχώρια και κάνουν τους παλιάτσους  για να μεταγγίσουν αισιοδοξία και κουράγιο.

Αυτή η Δύναμη λοιπόν όταν ενώνεται με την άλλη Δύναμη, την Starwarsική μπορεί να κάνει θαύματα. Ο Luke Skywalker πήρε τον φίλο του τον Darth Vader και τον R2-D2 και επισκέφτηκαν οχτώ νοσοκομεία. Δεν ξέρω αν μοίρασαν φωτόσπαθα αλλά σίγουρα μοίρασαν πολλά χαμόγελα. Κι όλο αυτό το interactivity της Δύναμης το βρήκα μαγικό. Εγώ που από Starwars δεν σκαμπάζω μία.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s