Αν οι ενήλικες συμπεριφέρονταν όπως τα νήπια (video)

1
Δεν είναι εύκολη η ζωή με ένα νήπιο. Οk, μπορεί πλέον να μην καλείσαι να ρίξεις τα ταρό για να καταλάβεις τον λόγο που κλαίει υστερικά αλλά να στο λέει («σε ενοχλεί το παντελόνι μαμά») ή να μην σε ξυπνάει στη μέση της νύχτας απαιτώντας να μείνετε ξάγρυπνοι απλώς επειδή το αποφάσισε, ωστόσο αυτή η πρώτη εσάνς ανεξαρτησίας που αρχίζει να νιώθει, είναι ικανή να τεστάρει τις αντοχές σου περί τις 1.000 φορές ημερησίως. (Ευκαιρία να εφαρμόσεις όσα μάθαινες στη γιόγκα τόσα χρόνια).

Αλλά ας το πάρουμε αλλιώς, μήπως και γίνει πιο κατανοητό. Πώς θα συμπεριφερόσουν, για παράδειγμα, σε έναν ενήλικα που, την ώρα που εσύ μιλάς στο τηλέφωνο, εκείνος σε ρωτάει επίμονα, φωναχτά και επαναλαμβανόμενα «ποιος είναι;» ή σου φωνάζει «μαμά, μαμά» σαν να προσπαθεί να σπάσει το ρεκόρ Γκίνες αναφώνησης μιας λέξης όσες περισσότερες φορές γίνεται μέσα σε ένα λεπτό.

Ή φαντάσου έναν άνθρωπο – χιμπατζή που θεωρεί ξεκαρδιστικό να ανεβαίνει στους καναπέδες, τα κρεβάτια και τις καρέκλες φωνάζοντας «κωλοτούμπα» και χοροπηδώντας σαν σε τραμπολίνο, ενώ στις επαναλαμβανόμενες εκκλήσεις σου καθώς βάζεις στοίχημα ότι αυτή είναι η στιγμή που θα σκάσει με το κεφάλι στο πάτωμα σαν καρπούζι απαντά  «μην ανησυχείς μαμά, είναι εύκολο».

Μια παρέα έφτιαξε ένα βίντεο με τίτλο «Αν οι ενήλικες συμπεριφέρονταν σαν νήπια». Και αναπαράστησαν αυτό ακριβώς που συμβαίνει στο σπίτι μου από τις 9 το πρωί ως τις 8.30 το βράδυ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s