Ένα νήπιο κάνει εμετό στο αυτοκίνητο και ο πατέρας του στέλνει φρικαρισμένα μηνύματα στη γυναίκα του

Όλοι οι γονείς έχουμε μια υπέροχη ιστορία να διηγηθούμε που περιλαμβάνει το παιδί μας, μια σεβαστή ποσότητα εμετού και εμάς να τρέχουμε πανικόβλητοι. Αυτός ο πατέρας, όμως, με τη βοήθεια και της τεχνολογίας, πέρασε το θέμα σε νέο επίπεδο.

Ο Μπεν Πάτινσον οδηγούσε το αυτοκίνητό του με τον γιο του στο πίσω κάθισμα, ενώ η γυναίκα του είχε κανονίσει έξοδο με τις φίλες της. Κάποια στιγμή, καθ’ οδόν, ο γιος του Declan αποφάσισε ότι το περιεχόμενο του στομαχιού του έπρεπε να μετατοπιστεί, οπότε το έβγαλε από το στόμα. Όλο. Πάνω του. Στο κάθισμα του αυτοκινήτου.

Ο πατέρας, που λέτε, τα χρειάστηκε (ποτέ δεν είδαμε την έκφραση του προσώπου του, αλλά νομίζω ότι κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του). Οπότε, μην μπορώντας και να πολυπλησιάσει την σκηνή του εγκλήματος, πήρε το κινητό του, τράβηξε φωτογραφία του χαριτωμένου γιου του και την έστειλε στην γυναίκα του, ενώ την καλούσε απελπισμένα στο τηλέφωνο.

vomit
Έλα όμως που εκείνη δεν το σήκωνε, είπαμε είχε κανονίσει, οπότε ακολούθησαν απεγνωσμένα μηνύματα. Η συμπεριφορά του, να προσπαθεί να πλησιάσει τον γιο του ώστε να τον καθαρίσει με συνέπεια να κάνει και ο ίδιος εμετό στην άκρη του δρόμου, θεωρήθηκε ύποπτη, με αποτέλεσμα κάποιοι να καλέσουν ακόμη και την αστυνομία, αφού θεώρησαν ότι είναι μεθυσμένος.

vomit2

Τελικά ο ατυχής πατέρας τη γλύτωσε (σχετικό είναι αυτό) και μετά την περιπέτειά του ανέβασε τα μηνύματα απελπισίας στα social media, όπου φυσικά έγιναν viral.

vomit3

Η ιστορία μάς μαθαίνει τρία πράγματα: 1) Στα πραγματικά δύσκολα ο πατέρας ΠΑΝΤΑ καταφεύγει στη μητέρα. 2) Λίγα πράγματα είναι πιο αηδιαστικά από τον εμετό, ακόμη και του ίδιου του παιδιού σου. 3) Η μητρότητα – πατρότητα θα σου προσφέρει πολλές παρόμοιες στιγμές απείρου κάλλους. Χρειάζονται αρκετές δόσεις ψυχραιμίας και χιούμορ για να την βγάλεις καθαρή. Αν όχι “καθαρή” με την κυριολεκτική έννοια, τουλάχιστον με τη μεταφορική.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s